+31 - (0)10 524 34 44

Goldeneye Micropigmentation

Goldeneye Micropigmentation

Permanente make-up op het hoogste niveau

Permanente make-up wordt iedere dag populairder. Het is een groeiende markt met veel ontwikkeling in de technieken en pigmenten. Met pmu heb je járen uitdaging, je kunt blijven leren en uitbreiden met technieken. En niet onbelangrijk: permanente make-up heeft een interessant verdienmodel! De Goldeneye methode onderwijst en traint een groot aantal creatieve gebruikstechnieken en biedt daarmee een veelvoud van behandelingsmogelijkheden voor het gelaat en lichaam. De Goldeneye methode kent verschillende soorten naalden en maar liefst 27 kleuren pigmenten die ook weer met elkaar te mengen zijn.

Waarom Goldeneye?

Goldeneye is een Duits merk, wat al sinds 1998 bestaat. Dit betekent ruim 20 jaar vernieuwingen, ontwikkelingen, wetenschap en technieken. De pigmenten van Goldeneye zijn onderscheidend op de markt. What you see is what you get. De pigmenten zijn organisch (niet mineraal) en 100% vrij van zware metalen, nikkel, PAK’s (zit in veel pigmenten), Xantan en NDELA. De pigmenten zijn steriel en meermaals getest (niet op dieren). De pigmenten zijn vegan. Naast de pigmenten is de apparatuur innoverend. Met de mooie touchscreen machines kun je voor ieder huidgebied, iedere techniek, de juiste snelheid kiezen. Je kunt zelfs interval instellen, wat bijvoorbeeld handig is bij hoofdhuidpigmentatie (stoppeltjes pigmenteren). De machines kunnen op een heel lage frequentie worden ingesteld, mooi bij poedertechniek, zonder de power te verliezen. En naast de pigmenten en apparatuur is er een ruime keuze in naalden. Voor iedere huidgebied, iedere techniek, de juiste naald. De naalden zijn speciaal gevormd voor maximaal pigmenttransport en een optimaal behandelcomfort. Zo zijn bijvoorbeeld de punten van de naalden licht rond geslepen, waardoor het minder pijn doet.

Permanente Make-up Artiest 1 & 2

De startersopleiding van Goldeneye bij Cosinta is opgesplitst in 2 trainingen van ieder 4 dagen. Tijdens de PMU level 1 training wordt alle theorie besproken met onderwerpen als anatomie, morfologie, stijl, hygiëne, klantenservice en marketing. In het uitgebreide praktijkgedeelte wordt er geoefend met voortekenen en op poppen gepigmenteerd. We trainen de eyeliners, wenkbrauwen en full lips, je wordt klaargestoomd voor de modellen. Na de vierdaagse training Level 1 wordt er van je verwacht dat je thuis veel oefent op poppen en met voortekenen. Na een paar weken volgt training level 2. Tijdens deze training ga je op modellen werken. Na deze trainingen kun jij eyeliner boven en onder, wenkbrauwen hairstroke techniek en full lips pigmenteren.

PMU Skills

Ben jij al permanente make-up specialist? En wil jij je specialiseren in de verschillende “skills”? Je kunt kiezen uit verschillende skills zoals: hairstrokes, poedertechniek wenkbrauwen, ombre balayage, eyeliner, poeder eyeliner, candy lips, kleurenleer, voorteken specialist en nog veel meer! 

Ben jij geïnteresseerd en wil jij meer weten van Goldeneye permanente make-up? Neem dan contact op! 

 

 

 

 

  Cursuskalender

  << jan 2021 >>
  mdwdvzz
  28 29 30 31 1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31
WhatsApp chat