+31 - (0)10 524 34 44

Educatie

Cosinta biedt verschillende trainingen en webinars aan. Deze trainingen en webinars worden per merk aangeboden.

Theorietraining
De theorietrainingen van Cosinta worden in de ochtend gegeven van 09.30 tot 12.30uur. Je komt binnen in onze speciaal ingerichte theorieruimte en ontvangt van ons een trainingsboek. De trainster neemt je dan mee in de filosofie van het merk en geeft uitleg over producten.

Praktijktraining
De praktijktrainingen van Cosinta worden in de middag gegeven van 13.30 tot 16.30uur. Deze training vindt plaats in onze praktijkruimte. Je gaat aan de slag! Je ervaart producten en behandelingen en krijgt gepast advies van onze trainsters.

De praktijktraining wordt in combinatie gegeven met de praktijktraining. Daarbij staat de ochtend in het teken van de theorietraining en de middag de praktijktraining. Daarbij betaal je €30,- en zorgen wij voor jouw lunch! Ook zijn de trainingen los te boeken.
Klik hier om naar het actuele aanbod te gaan en geef je snel op! Voor vragen mail naar: educatie@cosinta.nl.

Bekijk hier een video video over één van onze trainingen:

Specialisatietraining
De specialisatietraining gaat, zoals de naam doet vermoeden, dieper in op een product of behandeling. Deze training wordt gegeven aan mensen die eerder één van onze trainingen met goed gevolg hebben afgerond. De specialisatietrainingen van Cosinta zijn onder verdeeld in een theorietraining en een praktijktraining. De theorietraining wordt gegeven in de ochtend, van 09.30 tot 12.30uur, en ’s middags van, 13.30 tot 16.30uur, is de praktijktraining. Daarbij betaal je €30,- en zorgen wij voor jouw lunch! Ook zijn beide trainingen los te boeken.
Klik hier om naar het actuele aanbod te gaan en geef je snel op!

Noviteitentraining
De noviteitentrainingen van Cosinta wordt gegeven om jouw kennis te updaten. In deze trainingen wordt alle nieuwe ontwikkelingen van het merk gedeeld. De nieuwste producten en behandelingen. Alles wordt met jou gedeeld!

Webinars
Naast onze trainingen op locatie zijn er online te vinden. Ons aanbod met webinars bestaat uit; productinformatie, how to’s, informatie over behandelingen/treatments en er komen ook steeds nieuwe webinars bij, dus kijk regelmatig of er iets voor jou tussen zit. Je kan tot 31 december 2021 zonder inschrijving jouw webinars bekijken!
Klik hier om naar het actuele aanbod te gaan!

Meer informatie? Je kan je training relateerde vragen sturen naar: educatie@cosinta.nl.

En speciaal voor onze klanten van het merk bdr bieden wij speciale modules aan die jouw salon helpen groeien. Weten wat dit is? Bekijken hieronder het filmpje over de Time Capsule: