+31 - (0)10 524 34 44

Beauty Defect Repair (bdr) vragenuurtje online

Kaart niet beschikbaar

Datum / Tijd
Date(s) - 07/12/2020
14:00 - 15:00

Categorie


Beauty Defect Repair (bdr)

Maak kennis met het huidverbeteringsmerk Beauty Defect Repair (bdr)!
De intelligente behandelmethode behandelt symptomen van natuurlijke veroudering en verbetert de doorbloeding, het vochtniveau, de cel vernieuwing en de spankracht en vermindert rimpels, voert afvalstoffen af en zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen optimaal in het weefsel worden opgenomen.
Benieuwd wat dit huidverbeteringsmerk voor jou en de salon kan betekenen? Schrijf je dan nu in voor het vragenuurtje om erachter te komen.

Werk je al met de producten van Beauty Defect Repair (bdr) of juist niet en wil je graag meer informatie voordat je start met dit merk? Schrijf je dan nu in voor de webinar van Beauty Defect Repair (bdr) met het vragenuurtje! Stel hier al je vragen m.b.t. de producten, het merk of de werkwijze.

Stuur je vragen van tevoren in via verkoop@cosinta.nl of via onze social media kanalen. Natuurlijk is het ook mogelijk om live vragen te stellen via de chat tijdens de webinar.

Schrijf je hieronder in en je ontvangt de link naar de webinar in de bevestigingsmail. Deze is te volgen op de dag en het tijdstip dat staat aangegeven. Bij onvoldoende aanmeldingen gaan de live sessies niet door, daarom is vooraf aanmelden belangrijk.

Docent

Tamara van Kester/Nina Buschman/Isaura de waal-Rubino/José Laurens

Duur

1 uur

Start

14.00 uur

Kosten

Gratis, link volgt in bevestigingsmail

Inschrijven


WhatsApp chat