+31 - (0)10 524 34 44

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Cosinta Service B.V. winnaar Graydon Award voor financieel gezond bedrijf 2014!!

Positief
Peter en Inge Luijkx , Directie van Cosinta, zijn positief over het winnen van de award: “In deze tijd is het belangrijk om relaties te laten zien dat wij een betrouwbare partij zijn. Met de Graydon award tonen wij aan dat wij financieel gezond zijn en dat men verantwoord zaken met ons kan doen”.
Criteria
Slechts 3% van de Nederlandse besloten vennootschappen voldoen aan de voorwaarden van Graydon om zich ‘financieel gezond’ te kunnen noemen. Om in aanmerking te komen voor de award moet een organisatie een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Het oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie is afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.
Onderscheidend vermogen
“Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar (betalings-)verplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”
Graydon
Graydon biedt zakelijke en financiële informatie en biedt online toegang tot bedrijfsinformatie over maar liefst 80 miljoen bedrijven wereldwijd.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Cosinta Service B.V. ondersteunt ook dit jaar de Stichting Look Good…. Feel Better. Deze organisatie geeft op een positieve manier praktische informatie over uiterlijke verzorging aan mensen met kanker. Want wie er goed uitziet, voelt zich vaak ook beter! Deze ondersteuning ligt in het verlengde van onze bedrijfsvoering.
Deze ondersteuning bestaat uit sponsoring door middel van John van G make up collection producten en door het mede mogelijk maken van de actiemaand ‘Geef een glimlach cadeau’ in februari 2017.

Sinds 17 februari 2014 bieden wij naast reguliere stageplaatsen ook twee werkervaringsplaatsen aan mensen met enige afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Op deze wijze hopen wij een bijdrage te leveren aan de re-integratie van mensen in het arbeidsproces.

Wij hopen u hiermee inzichtelijk te hebben gemaakt dat ons bedrijf een actieve rol in de samenleving invult maar dat wij hierbij wel doelbewuste keuzes maken.

Peter Luijkx

Algemeen Directeur

  Nieuwsbrief

  Schrijf u nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes met betrekking tot producten en diensten.

  Cursuskalender

  << apr 2018 >>
  mdwdvzz
  26 27 28 29 30 31 1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30 1 2 3 4 5 6