+31 - (0)10 524 34 44

Corona maatregelen

Alle events en trainingen zijn afgezegd tot dinsdag 28 april 2020 en er wordt zoveel mogelijk thuis gewerkt. Onze shop is tot 28 april gesloten, maar toch liever je producten in de winkel ophalen? Het is mogelijk om je bestelling door te geven via de webshop, mail of telefoon, deze wordt klaargezet bij de ingang van de winkel. Pin en contant betalingen zijn tijdens deze maatregelen helaas niet mogelijk. Betaal je bestelling veilig online via ideal (3% betalingskorting) of op rekening.


Een paar tips voor deze tijd:
– Bied aan om in jouw omgeving de producten te bezorgen. Betalingen kunnen plaats vinden via jouw mobiele pin of een tikkie.🚗
– Maak schoonheidsbehandeling pakketten voor thuis die mensen kunnen aanschaffen. 🧴🎁🛍
– Ga online, maak informatieve blogs en vlogs. 😃


GRATIS ONLINE MODULES BESCHIKBAAR

Om je zaak straks gereed te hebben voor betere tijden hebben wij online trainingen beschikbaar bestaande uit 10 modules gericht op de groei van je salon (ondersteund met videomateriaal). Deze online trainingen met video’s zijn te bekijken via jouw eigen backoffice bij Cosinta. Je hebt wel een apart wachtwoord nodig om toegang tot de video’s te krijgen. Heb je interesse, stuur dan een mail naar verkoop@cosinta.nl voor het wachtwoord van de video’s . Wij van Cosinta geven input op de ingediende trainingen.
Gebruik deze tijd nuttig!

BEAUTYWINKEL BLIJFT GEWOON OPEN

Verder houden wij onze verkoopkanalen via www.Beautywinkel.nl  open en wanneer consumenten online bestellen zorgen we dat de provisie bij jou terecht komt. Ook op de merken van Cosinta die je niet in de salon voert ontvang je een provisie! Cosinta doet ook in deze tijden geen zaken rechtstreeks met consumenten. Ten alle tijden zijn jullie de verkopende partij bij Cosinta!
Dus stimuleer je klanten voor een bezoek aan de webshop zodat je verkoop door blijft lopen.
Heb je nog geen webshop, neem dan snel contact met ons op dan zorgen we daar voor.

  Cosinta Nieuwsbrief


  Cursuskalender

  << apr 2020 >>
  mdwdvzz
  30 31 1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 1 2 3
WhatsApp chat