+31 - (0)10 524 34 44

Nieuws

Voorjaarslook John van G!

maart
19
2018

AUTEUR: Tamara de Vries

Tags:

Reacties: Comment :0

De nieuwe voorjaar- zomer collectie van John van G doet u denken aan de zon, een festival of die heerlijke vakantie! Mooie aardse kleuren gecombineerd met frisse zomerse tinten is de inspiratie geweest voor de nieuwe collectie. Hierdoor kan de make-up overdag naturel gebruikt worden en voor de avond of dat speciale moment kan uw klant meer kleur toevoegen voor een oogverblindende opslag.

De nieuwe collectie heeft vier mooie en subtiele oogschaduw kleuren. Voor het gehele ooglid is nr. 98 (zandkleur) bijzonder goed geschikt. Voor een naturellook kan nr. 19n (rosé- goud) in de arcadeboog worden aangebracht. Voor een meer opvallende look kan nr. 12 (glanzend rosé) en nr. 55 (smaragdgroen) worden toegevoegd. Voor een zomerse dag of een leuk festival is Metallic Eyeliner nr. 16 zeker een musthave! Om de ogen net iets opvallender te maken is Soft Touch Eyeliner nr. 12 door haar aubergine kleur erg mooi.
John van G gaat nog even door met de matte trend. Drie mooie en naturelle tinten lipstick met een matte finish zijn zeker een aanrader! Mooie roze kleur? Kies dan voor lipstick nr. 176 (framboos roze). Of voor oranje en aardse kleuren zijn nr. 191 (nude) & 193 (perzik) zeker het uitproberen waard.
Voor de nagels konden wij niet kiezen, mat of glanzend. Van beide één is het geworden: een glanzende licht oud roze en een romantisch roze tint met een matte finish.
Mix & match voor de perfecte voorjaars-zomer look!

Submit Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *