+31 - (0)10 524 34 44

Nieuws

Nieuwe look John van G!

november
1
2017

AUTEUR: Tamara de Vries

Tags:

Reacties: Comment :0

Dit najaar gaan we back to basics. Met deze aardse kleuren heb jij voor ieder wat wils! Houdt jouw klant van de natuurlijke look? Ga dan voor ‘Au naturel’. Maak jij jouw klant klaar voor een etentje of feestje? Dan kun je kiezen voor de ‘Full on trendy’ of Sophisicated look!

De najaarslook van John van G bestaat uit vier kleuren oogschaduw. Een prachtige rozetint met goud accent, taupe, licht- en donkerbruin. Met de goud/bronse metallic eyeliner nr. 25 laat je de oogmake-up extra knallen.
Nieuw dit keer, matte lipstick! Niet alleen de huls is mat, maar ook de lipstick is mat. De drie kleuren geven iedere look hun eigen twist. Nummer 135 is een diepe bordeauxkleur, nummer 165 een subtiele koraalkleur en nummer 184 een donkere oud rozekleur. Ook hier geldt weer, voor iedere gelegenheid een keuze en voor ieder wat wils! Wil jouw klant er zeker van zijn dat de lipstick niet gaat ‘lopen’? Verzeker jouw klant hiervan met de transparante lipliner!
De metallic roségouden nagellak maakt de najaarslook van John van G af.
Naast de make-up bevat dit display 5 duo beautyboxen, ideaal voor de verkoop bij de eyeshadows!

Submit Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *