+31 - (0)10 524 34 44

Nieuws

Nieuw: konjacspons!

november
1
2017

AUTEUR: Tamara de Vries

Tags:

Reacties: Comment :0

Deze 100% pure en vegan Konjac spons is gemaakt van de wortels van de Konjac plant. De unieke netachtige structuur van de plantaardige vezels helpen de bloedsomloop te stimuleren en hebben een milde exfoliërende werking op de huid. Maakt de huid gladder en verfrist de tint.

Gebruik: i.v.m. hygiëne is het een product voor de verkoop, niet voor de salon. Masseer de huid met de spons met zachte ronddraaiende bewegingen. Voor en na gebruik goed uitspoelen met water. Hang de spons te drogen na gebruik.

Tip: verkoop met reiniging of scrub om hem effectiever te maken. En ook zeer geschikt voor het lichaam!
Verwachte gebruiksduur: 12 weken.

Submit Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *