+31 - (0)10 524 34 44

Nieuws

Nieuw: Shining Beauty by John van G!

maart
7
2017

AUTEUR: Tamara de Vries

Tags:

Reacties: Comment :0

Kijk snel voor de nieuwe voorjaarskleuren van John van G!

Het voorjaar komt langzaam in zicht, het zonnetje laat zich zien en je voelt de warmte op je gezicht. Toch wel een van de meest favoriete seizoenen van het jaar!

John van G make-up Collection heeft een nieuwe subtiele look samengesteld met stralende kleuren die perfect passen bij de positieve vibe van dit seizoen.
Dit seizoen is John van G voor één keer van de magneetdoosjes afgestapt en is er gekozen voor een samengesteld palet met 4 kleuren oogschaduw. Het palet bestaat uit een grijs/groene, lichtgele, een jeansblauwe en een aquablauwe kleur. De lichtgele tint in het palet leent zich perfect als highlighter. Gebruik bij de oogschaduw het blendingpenseel voor een mooie overloop van de kleuren.
Om de oogopslag intenser te maken zijn de twee Soft Touch Eyeliners een must. De lichtgele leent zich perfect om de ooghoeken te highlighten. De blauwe Soft Touch Eyeliner is perfect voor een vrolijke eyeliner.
De zachte tinten Silky Smooth lipgloss geurend naar vers fruit geven de lippen een mooie subtiele glans.
Voor natuurlijk verzorgde nagels zijn er twee kleuren verkrijgbaar. Een lichtzalm parelmoerkleur voor een glanzend nude effect en de doorschijnende parelmoerlak. Deze laatste lak is tevens erg mooi over een andere kleur!

Get ready for a shining spring!

Submit Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *