+31 - (0)10 524 34 44

Beauty Inspiration Center

Het Cosinta Beauty Inspiration Center, biedt Cosinta haar klanten tal van cursussen, workshops en trainingen om op de hoogte te blijven van de werkwijze, behandelingsconcepten en werkzaamheid van de producten en ingrediënten.

Elk merk heeft zijn eigen filosofie en behandelplan en pas als onze klanten hun merken door en door kennen, kunnen ze de beste behandelingsresultaten bereiken voor haar cliënten. Ook verkooptrainingen, specifieke behandelingstechnieken, productadviezen en variaties op het behandelplan horen daarbij.

Op deze locatie kunnen wij onze klanten een compleet verzorgde lesdag aanbieden, inclusief een lunch. In het Cosinta Beauty Inspiration Center tevens een aantrekkelijk ingerichte winkel gehuisvest: de Cosinta Shop. Klik hier voor een actueel overzicht.

In de Cosinta Shop zijn onze verkoopadviseuses voor jou aanwezig. Onder het genot van een kopje koffie kunt je jouw inkopen doen en informatie verkrijgen. Voor individuele begeleiding/training kun je een afspraak maken met onze Beauty Coach van het desbetreffende merk.

De koffie staat klaar!