+31 - (0)10 524 34 44

BDR Time Capsule

 

Beauty Defect Repair – Time Capsule
Voor vakvrouwen die de grenzen van de behandelingsmogelijkheden willen opzoeken, is de Beauty Defect Repair een professionele, grensoverschrijdende en innovatieve kuurmethode. Het is een combinatie van moderne apparatuur voor een micropeeling en perforatie, high-tech cosmetisch-dermaceutische werkstoffenconcentraten en nieuwe behandelingstechnieken. Het is een systeem dat de huid intensief jonger maakt en geschikt is voor iedereen van elke leeftijd. Je zult versteld staan van de resultaten. Deze unieke methode werd ontwikkeld door biologen, artsen, ingenieurs en praktiserende schoonheidsspecialisten. De resultaten zijn na één behandeling zichtbaar en blijven wekenlang in stand. Het geheim schuilt in de diepe penetratie van de werkstoffen. De behandeling is pijnloos, ultrazacht, logisch opgebouwd en ongecompliceerd om uit te voeren.

Klik hier om naar de bdr website te gaan! 

Nieuw bussinessmodel: “Time Capsule”

De Time Capsule formule ondersteunt de deelnemende schoonheidsspecialistes op het gebied van vakbekwaamheid, ondernemerschap en vooral ook marketing.

Onderscheidend
Cosinta heeft deze formule ontwikkeld om groei te creëren voor elke aangesloten salon. Die groei kunnen we niet alleen realiseren, dat doen we samen met onze partners. Er zijn zoveel merken op de markt dat het steeds moeilijker wordt om je te onderscheiden, ook als schoonheidsspecialist.  Met de formule leggen we veel meer nadruk op het totaalplaatje, de behandelingen en het eindresultaat. De formule geeft een gezicht aan de methode.

Effect
De Time Capsule formule straalt professionaliteit en kwaliteit uit. Om die reden hebben wij gekozen voor het merk bdr (beauty defect repair). De hedendaagse klant wil een duurzaam resultaat, wat direct zichtbaar is. Maar dan wel op een veilige manier. Met de op maat gesneden behandelingen van bdr is dit perfect te bereiken.

Ondersteuning
De formule ondersteunt de schoonheidsspecialiste op zowel op het gebied van vakbekwaamheid als op het gebied van ondernemerschap. De deelnemende schoonheidsspecialisten volgen vaktrainingen en een online training ondernemerschap. Zaken als advertenties, persberichten en nieuwsbrieven worden centraal opgesteld en kunnen door de aangesloten salons gebruikt worden. Cosinta heeft hiervoor een deskundig team in huis.

Voor wie?
De formule is bedoelt professionele schoonheidsspecialisten die serieus met hun vak bezig zijn, maar die het ook leuk vinden om met het ondernemerschap aan de slag te gaan.

Belofte
De aangesloten salons krijgen naast de genoemde ondersteuning ook exclusiviteit. In een gebied van 25.000 inwoners zal de aangesloten salon de enige zijn en blijven die met de Time Capsule formule mag werken. Kortom: in een gemeente met 50.000 inwoners is er dus maar ruimte voor twee Time Capsule salons.

Partner worden? neem telefonisch contact op met 010-5243444 of per email verkoop@cosinta.nl.
Bekijk hieronder de video waarin drie partners aan het woord zijn over de formule!

Maak nu kennis met Beauty Defect Repair…

 • Vier weken lang gratis een BDR-machine in jouw praktijk
 • Gratis ondersteunende privé BDR-training
 • BDR-productpakket voor 30 behandelingen
 • Eén BDR-behandeling “Extreme Hydration & Anti-Wrinkle”
 • Ga je tot aanschaf over van de BDR Expert? Dan ontvang je het aanschafbedrag van het productpakket retour.

Wens je meer informatie over de BDR Startup, prijzen en de privétraining? Neem contact op!!

  Cosinta Nieuwsbrief


  Cursuskalender

  << jan 2020 >>
  mdwdvzz
  30 31 1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31 1 2
WhatsApp chat