+31 - (0)10 524 34 44

 • SHOP VANAF 25 MEI WEER OPEN

  Goed nieuws! Je kunt weer komen shoppen bij Cosinta vanaf maandag 25 mei van 08.30 tot 16.30 uur. Natuurlijk zijn er regels waar we ons aan moeten houden, voor jouw en onze gezondheid. We vragen je deze voorafgaand aan je bezoek door te nemen. Lees hier over alle maatregelen en regels. Be safe and stay healthy!

  medel1,model2,model3
 • Cosinta cursusaanbod

  Van merktraining tot specialisatie opleidingen! Cosinta biedt haar dépositaires een uitgebreid trainingsmenu aan. Onder het kopje 'educatie' staat de agenda met het eerstvolgende cursusaanbod. Klik op een merk of categorie voor alle opties van een specifieke training of opleidingen. Klik hier voor meer informatie!

  medel1,model2,model3
 • Dé groothandel voor schoonheidsspecialisten

  GROOTHANDEL COSMETICA Cosinta is een groothandel in cosmeticaproducten, -apparatuur en aanverwante artikelen. Wij hebben een groot assortiment met de beste merken in huidverzorgende en huidverbeterende producten en make-up voor schoonheidsspecialisten en drogisterijen. Heb je vragen over de mogelijkheden in jouw winkel/salon? Neem gerust contact met ons op.

  medel1,model2,model3

Assortiment

- Onze merken -

Cosinta biedt een uitgebreid assortiment van topmerken cosmeticaproducten. Wilt u meer informatie over een van deze merken of wilt u weten welke producten geschikt zijn voor u.

Lees Meer

Webshop

- Bekijk onze producten -

Ons assortiment bestaat uit topmerken die we tegen een scherpe prijs aan u kunnen verkopen. Interesse? Bekijk dan nu het aanbod in onze compleet vernieuwde webshop.

Naar de Shop

Cursussen

- Schrijf u nu in! -

Cosinta biedt volledig verzorgde en inspirerende cursussen die betrekking hebben op een van de producten die cosinta aanbiedt. Schrijf u nu in en beleef het zelf!

Bekijk Cursussen

We vinden het belangrijk om marktontwikkelingen te blijven volgen en mee te gaan met onze doelgroep en de behoeften uit de markt. Daarom proberen wij onze klanten ook te blijven inspireren met nieuwe cursussen en met de nieuwste productontwikkelingen en -technologieën. In onze cursussen komen regelmatig nieuwe behandeltechnieken aan de orde.

Meer weten over onze producten of gewoon een algemene vraag? U kunt ons te allen tijde bereiken via onze website, telefoon of e-mail. Klik hier voor de contactinformatie en openingstijden

Cosinta is al 50 jaar een betrouwbare relatie voor haar klanten. Ons assortiment bestaat uit topmerken die we tegen een scherpe prijs aan u kunnen verkopen. Iedere klant kan op deskundige service rekenen. Ons team staat altijd voor u klaar. Wij vinden het belangrijk om u op alle mogelijke vlakken van ondernemerschap te ondersteunen. Zo bieden wij ter ondersteuning van onze merken, naast algemene informatie, ook product- en huidverzorgingstrainingen.

Klant worden

Ons team staat altijd voor u klaar.
Telefoon (010) 524 34 44. Of mail ons
Wordt nu klant van Cosinta en profiteer direct van alle voordelen.

DIRECT INSCHRIJVEN

Cosinta Service B.V. is een groothandel in cosmeticaproducten – apparatuur en aanverwante artikelen. Wij leveren aan onder andere schoonheidsspecialisten en drogisterijen. U kunt bij ons terecht voor alle bekende merken huidverzorgingsproducten, make-up en meer. Bekijk hieronder hoe u klant kunt worden en begin direct met shoppen!

WhatsApp chat